Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Ομιλητές

Σταύρος Α. Ευαγγελάτος

Γενικός Επιθεωρητής, Δρ, Σ.Ε.Υ.Υ.Π.. Ελλάδα

Απόφοιτος του Φαρμακευτικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» ως μεταπτυχιακός υπότροφος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας όπου απέκτησε διδακτορικό από το Φαρμακευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών με άριστα. Κατέχει το παιδαγωγικό πτυχίο της ΠΑ.ΤΕΣ.-Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και ομιλεί άπταιστα αγγλικά και ιταλικά.
Υπήρξε μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Εργαστήριο Ανατομίας και Φυσιολογίας Αγροτικών Ζώων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1999 εργάστηκε ως Επιθεωρητής Φαρμακοποιός στην Διεύθυνση Επιθεώρησης του Υπουργείου Υγείας-Πρόνοιας και στην συνέχεια ως Υγειονομικός Επιθεωρητής στο Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας Πρόνοιας από την έναρξη της λειτουργίας του το 2002, καθώς και ως Βοηθός Γενικού Επιθεωρητή Σ.Ε.Υ.Υ.Π. μέχρι το 2013. Ως στέλεχος του ελεγκτικού μηχανισμού απέκτησε μακρά εμπειρία σε όλο το φάσμα του μηχανισμού καταπολέμησης της διαφθοράς και της περιπτωσιολογίας αυτής.
Από τον Ιούλιο του 2013 και για ένα έτος διετέλεσε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φαρμάκων και Φαρμακείων του Υπουργείου Υγείας, ενώ από τον Ιούνιο του 2014, κατέχει την θέση του Γενικού Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας και Πρόνοιας.Πίσω

Χορηγός Επικοινωνίας